Crèdits de les imatges

Les imatges que figuren en aquest llibre són lliures de drets d'utilització:

Les icones provenen de cercadors d'icones com Iconarchive.

Les fotografies provenen de la pàgina de la NASA.

La resta de recursos, si no són propis, està identificada la seva procedència.

Requeriments tècnics

Per tal de treballar de manera òptima amb el llibre digital necessitem:

Moure's pel llibre

Quan s'inicia el llibre veiem el menú amb tots els apartats de la unitat. Des d'aquí podem entrar als apartats i subapartats, així com a les activitats finals. També es pot accedir a la prova inicial de la unitat.

A dalt a la dreta trobem un botó que desplega sis eines:

Contingut del llibre

Un cop hem entrat a la teoria del llibre trobem a l'esquerra 2-3 botons:

Si movem el ratolí fins la part inferior de la pantalla apareixerà una barra inferior des de la qual podrem realitzar les següents accions:

Configuració

Es divideix en quatre seccions:

Navegador JSaylor

S'obre quan es consulta un enllaç proposat, un vídeo o la galeria d'imatges. A la barra d'eines trobem els següents botons:

Per anar a la pàgina anterior o la següent que has visitat has de moure el ratolí cap a la part inferior de la pantalla i apareixerà un lliscador, el qual permet retrocedir o avançar molt ràpidament.

 

Problemes i solucions

Llegeix les solucions a alguns problemes detectats en alguns equips:

  1. A la pàgina de presentació pot quedar-se aturat i no passar a l'index de continguts. Per solucionar això prem la combinació de tecles Alt+F.
  2. Si tens problemes a l'hora de veure els continguts torna a carregar-los fent clic a la tecla F5 si encara no els veus correctament comprova la teva conexió a internet.

Comenta

Tot i l'esforç per oferir un bon material sóc conscient que us trobareu amb errors i coses que no funcionen. Si trobeu qualsevol error en el llibre o si voleu fer un comentari per millorar-lo no dubteu en posar-vos en contacte. Ompliu el següent formulari. Recordeu que amb el formulari s'enviaran les dades de l'alumne així com l'adreça de l'ordinador des del que s'ha fet l'enviament. Us agraeixo els vostres comentaris, però espero que siguin prou interessants.

Alumne:

Curs:

Correu electrònic:

Llibre digital: Unitat 3

Comentari

   

Natura digital
1r ESO