Natura digital
1r ESO
Licencia Creative Commons

Informació general

Natura digital és un llibre digital amb el temari de Ciències Naturals de 1r d'ESO elaborat per professorsen actiui d'ús lliure. A més de la part teòrica, els diferents llibres inclouen exercicis de consolidació, activitats, lectures, propostes de treballs i pràctiques a més de molts enllaços. És altament configurable i funciona perfectament sobre qualsevol versió de Windows. Està especialment dissenyat per treballar en netbooks, però també es pot projectar sobre una pissarra digital per fer una expossició a classe.

 

Descàrregues

Nova versió 3.0.1.13 (desembre 2014)

Us presentem una nova versió de Natura Digital molt més atractiva, amb un aspecte més modern, més interactiva, compatible amb ABP i amb més funcionalitats, ampliat i amb errors corregits.

Els llibres de la versió 3 pesen menys (aproximadament la meitat que els de la versió 2) i a més ofereixen més compatibilitat, la qual cosa enriqueix l'experiència d'ús.

Carregador Versió 3
Inclou el carregador i els llibres 3, 4 i 5.
Mida: 7,5 MB


Instal·lació

Descarregueu-vos el fitxer i deseu-lo en una carpeta exclussiva del programa. Després executeu-lo. Podeu descarregar-vos els diferents llibres per separat o el carregador. Si opteu per aquest darrer executeu-lo i els llibres s'extrauran a la mateixa carpeta. El següent cop podeu executar directament els llibres.
Si decidiu moure un llibre de la carpeta original heu de tenir en compte, que el programa necessita una sèrie de fitxers que han d'estar a la mateixa carpeta, per tant totes les configuracions i dades introduides desapareixeran. Si voleu moure el llibre haureu de copiar la resta de fitxers també..

Descàrregues anteriors

Si voleu, podeu accedir als llibres digital de versions anteriors fent clic aquí