Taller 3. Correu electrònic: manual d'ús Anterior Índex del tema Següent

Tothom sap escriure, llegir, reenviar i gestionar els seus correus electrònics. Però tan important és conèixer tècnicament el funcionament del e-mail com saber què i com hem d'escriure depenent de a qui va adreçat el missatge. Llegeix atentament el següent text:

Saber redactar un e-mail per causar una bona impressió en el seu destinatari@ és força important. El fet de no veure el destinatari del missatge no significa que l'hagis de tractar com a un estrany. Els teus e-mails han de trasmetre la millor imatge possible de tu. Crear aquesta bona impressió que necessites pels teus interessos dependrà de com enfoquis la redacció d'aquestes línies.
Quan s'escriu un e-mail, s'ha de tenir en compte: Algunes qüestions d'estil: Si et trobes en situació de tenir que respondre un e-mail aplica aquests mateixos consells i:  si no disposes de temps per contestar o estudiar el e-mail, respòn amb un missatge que indiqui que has rebut el missatge però no podràs contestar fins a tal dia.

Escriu a la teva llibreta de manera molt sintètica quines són les pautes que hem de seguir a l'hora d'escriure correus electrònics. Després, seguint les pautes que has escrit realitza els següents exercicis.

Tasca

 

tancar

 

 Imprimir Resum del tema Activitats Project Enllaços Glossari Llibreta Calculadora Gmail tancar