ACTIVITATS

PEL·LÍCULA

Moon

TALLERS

Crea un videojoc amb Scratch
Crearem un videojoc senzill amb el programari Scracht, un programari visual i molt senzill que permet crear animacions i videojocs a partir de blocs distribuïts per tipus i per colors.

Extracció d’ADN del kiwi
Extraurem l’ADN dels nuclis de les cèl.lules del kiwi utilitzant un mètode fàcil i intuïtiu. Aprendrem el per què de cada etapa de l’experiment i finalment, ens sorprendrem en observar el resultat.

Monedes
Mitjançant una reacció exotèrmica, els alumnes veuran com som capaços de transformar unes monedes en monedes “d’or” i “ de plata”. Un misteri!!!!

Geometria amb bombolles de sabó
Amb aquest taller aplacarem les matemàtiques a les bombolles de sabó i en especial a la geometria que es deriven de fer les bombolles en diferents suports. Les activitats presentades ens faran passar un bona estona i comprovar certs teoremes matemàtics de àmbit de la geometria.

Taller a P-5

Taller aire a P-5
Els alumnes de 4t d’ESO faran de professors de pràctiques pels alumnes de P-5. Realitzaran un taller sobre l’aire. Mitjançant diverses experiències i jocs treballaran diversos conceptes físics relacionats amb l’aire que ens envolta.

Xerrada d'un científic

En Manel Pacareu, biotecnòleg, ens explicarà la seva experiència en aquesta poc coneguda disciplina amb connexions amb la biologia, la bioquímica, l'enginyeria i la informàtica.
  • Galeria fotogràfica

    Properament