Els alumnes presenten el patrimoni roserista de Sant Feliu de Llobregat, signe d’identitat de la ciutat, amb la participació i col·laboració de les entitats anteriors.
El resultat del projecte educatiu fa que per les festes de Sant Jordi d’aquest any 2017 i l’Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat, es doni a conèixer a la ciutadania a través de vuit plafons situats per tota la ciutat de poemes de roses fets per poetes locals, majoritàriament inèdits i il·lustrats amb fotografies de roses aconseguides amb el suport de les entitats anteriors i la seva difusió entre la ciutadania.
Per l’Exposició Nacional de Roses el projecte culminarà amb la recitació dels poemes localitzats i seleccionats pels alumnes.
Des del projecte CIM de 3r d'ESO els alumnes han escollit un seguit de poesies d'autors locals entorn la temàtica de la rosa. Com des de fa tres anys s'ha comptat amb el suport i col·laboració de l'Associació Amics de les Roses, l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
Aquest curs s'ha incorporat al projecte altres elements. El primer ha servit per a commemorar com a centre l'Any Teresa Pamies, fer recordatori dels 40 anys que el poeta Sr. Agustí Vilar va obtenir el Premi Martí Dot i homenatjar a alguns dels seus impulsors: la Sra. Joana Raspall, la Sra. Matilde Bertran a través d'un poema dedicat a ella per la Sra. Ramona Pons i el Sr. Jaume Bosch. Tampoc han faltat poemes de Martí Dot i altres autors locals que elogien a Sant Feliu de Llobregat com a ciutat de les roses.
Cartells poesies 2019