Poemes i roses

El projecte


QUÈ HAN DIT ELS POETES DE SANT FELIU SOBRE LES ROSES? Amb aquest títol es presenta el projecte de treball dut a terme en el marc de l’assignatura optativa de tercer d’ESO, Sant Feliu de Llobregat a través dels documents d’Arxiu, que s’imparteix al Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat.
Aquesta activitat ha estat possible per la implicació de les entitats següents: Els alumnes presenten el patrimoni roserista de Sant Feliu de Llobregat, signe d’identitat de la ciutat, amb la participació i col·laboració de les entitats anteriors.
El resultat del projecte educatiu fa que per les festes de Sant Jordi d’aquest any 2017 i l’Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat, es doni a conèixer a la ciutadania a través de vuit plafons situats per tota la ciutat de poemes de roses fets per poetes locals, majoritàriament inèdits i il·lustrats amb fotografies de roses aconseguides amb el suport de les entitats anteriors i la seva difusió entre la ciutadania.
Per l’Exposició Nacional de Roses el projecte culminarà amb la recitació dels poemes localitzats i seleccionats pels alumnes.

Autors

Col·legi Mare de Déu de la Mercè

  • C/Verge de la Mercè, 16
    08980 Sant Feliu de Llobregrat
  • 93 666 10 79
  • secretaria@santfeliu.femlamerce.cat

Colegio Mercedes Santander


Ntra Sra. de la Merced Zaragoza


La Mercè Martorell


Mercè Provença

Ens podeu trobar a: