93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

XX SETMANA DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA

Calendari d'activitats d'Infantil i Primària

Calendari d'activitats d'ESO

Enguany el tema que hem triat com a fil conductor és el cinema i la ciència i en aquesta línia hem demanat que els alumnes dissenyin un cartell commemoratiu que posi en relació aquests dos mons. El guanyador del cartell ha estat la Shifan Qin, de 4t d’ESO A. Com sempre, els protagonistes de la Setmana de la Ciència són els alumnes de 4t d’ESO.

A l’ESO hem decidit començar la setmana passant la pel·lícula Descifrando enigma, la qual narra part de la vida matemàtic anglès Alan Turing així com la seva tasca durant la Segona Guerra Mundial.

Dimarts passarem el dia al Tibidabo aprenent conceptes de física alhora que gaudint pujant a les atraccions.

Dimecres alguns alumnes de 4t d’ESO faran tallers de ciència als més petits de l’ESO i els professors també realitzarem tallers, però pels alumnes de 4t: d’una banda, extraurem l’ADN de les cèl·lules del kiwi i realitzarem un joystick amb material casolà.

Dijous i divendres estan dedicats a les matemàtiques: dijous amb els reptes matemàtics i divendres tancarem la setmana amb el ja llegendari Esbrinaxifres.

A més, aquest any hem ampliat la setmana amb altres activitats: els dimarts anteriors i posteriors, els alumnes de 4t d’ESO visiten el Centre Recerca Josep Carreras i el dimecres 9, el David Aguilar (àlies, Hand Solo) ens ha explicat com ha dissenyat i construït pròtesis només amb peces de Lego.

Amb aquest atapeït programa d’activitats, l’escola pretén engrescar als i les nostres alumnes perquè gaudeixin amb el món de la ciència i la tècnica.