93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

Serveis

MENJADOR ESCOLAR

El Temps de Migdia, que inclou el servei de menjador, monitoratge, tallers i activitats extraescolars, és una oportunitat diària per oferir una educació vivencial en la línia del projecte educatiu del centre.

És un espai ideal per a que els alumnes desenvolupin el sentit del gust, del tacte i copsin les textures que els proposa una dieta mediterrània equilibrada i variada, així com per educar els bons costums al menjador, la convivència, el respecte mutu i l’autonomia de l’alumne, entre d’altres valors.

1. Servei de menú

Scolarest. Una experiència SEGURA, SALUDABLE i SOSTENIBLE!

El nostre compromís és oferir una alimentació saludable y sostenible als nens i nenes dels menjadors escolars on Scolarest hi presta el servei.

Hem arribat a un acord amb la Interprofessional de l’Oli d’Oliva perquè la nostra proposta gastronòmica, basada en la dieta mediterrània, es vegi reforçada amb unes receptes elaborades únicament amb oli d’oliva d’origen espanyol.

DESCARREGAR PRESENTACIÓ SCOLAREST

2. Servei de monitoratge

A l’empresa 7 i Tria creem un menjador escolar entès com un espai-temps de responsabilitat compartida, amb un marc educatiu i alimentari propi. un menjador on tots els agents: els nens i les nenes, els monitors de menjador i cuina, l’escola i la família en formen part activa.

Treballem conjuntament per afavorir el benestar emocional i el desenvolupament autònom dels infants

Els nostres equips de monitors i monitores són un dels eixos fonamentals de la tasca educativa del temps de migdia que proposem des de 7 i TRIA. Aquests equips humans, professionals i en contínua formació, ens permeten desenvolupar un projecte pedagògic de qualitat, dinàmic i adaptable a les necessitats de cada centre educatiu

Els nostres equips de monitors i monitores treballen per:

  • Fomentar les actituds de respecte, tolerància i solidaritat.
  • Desvetllar, a través del joc, la creativitat i la imaginació de cada infant.
  • Valorar la participació en les activitats, divertint-se i aprenent al mateix temps.
  • Adquirir hàbits alimentaris saludables, hàbits d’higiene i socials.
  • Relacionar una alimentació equilibrada amb el benestar.
  • Valorar l’entorn i respectar-ne les condicions

 

El nostre dia a dia es duu a terme amb una atenció acurada de l’infant, incidint en la vessant nutricional i educativa.

Tots els equips estan dirigits per un coordinador/a de centre que, juntament, amb el coordinador/a de zona estableixen un procés de treball on el funcionament s’avalua contínuament, això ens permet establir uns serveis dinàmics i oberts.

3. Tallers

Urban Dance

Aquesta activitat ajuda a desenvolupar un estil de vida saludable i incorpora el condicionament físic a través d’un entrenament divertit. Les classes fomenten valors claus per al desenvolupament dels joves i les joves, com ara el lideratge, el respecte, el treball en equip, la confiança, l’autoestima, la memòria, la creativitat, la coordinació i la consciència cultural.

És una activitat ideal per als nois i noies de 5è de primària a 2n d’ESO que volen iniciar-se en el món del ball urbà. Una manera de mantenir-se actius i ballar al ritme de la música Hip hop, House, Funky, Dance Hall.

Teatre musical

Aquest taller està destinat a nens i nenes de 1r a 3r de primària. És un taller on l’expressió, el cant i el ball es manifesten de manera lliure i creativa. L’objectiu és crear un espai on els nens i nenes pugui experimentar i gaudir d’aquestes arts. Es treballa l’atenció, coordinació, silenci, ritme…

Bekith, l’anglès extraescolar, l’anglès emocionant. I aquest curs també ALEMANY! NOVETAT! 

Per a Bekith ensenyar anglès amb valors significa estendre l’abast del nostre ensenyament i deixar empremta en l’alumne i en el seu entorn. Significa enriquir les dimensions emocionals dels nostres alumnes mentre aprenen anglès perquè convisquin millor en societat, creant a l’aula un entorn d’aprenentatge actiu, alegre i educativament productiu.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2022-2023

Les activitats extraescolars estan pensades per completar i ampliar el Projecte Educatiu de Centre. Ofereixen un ampli ventall i donen resposta als nostres interessos educatius. De manera lúdica, els alumnes continuaran formant-se amb entitats responsables i reconegudes.

MygranChef

“La cuina és per divertir-se; un fet cultural i, també, un espai lúdic on jugar i interpretar” (Joan Roca).

L’objectiu de MygranChef és que els alumnes aprenguin i assumeixin la importància d’una alimentació sana mitjançant l’educació nutricional i la cuina saludable.

En aquesta extraescolar es convida als nens i nenes a entrar a la cuina preparant aliments per què els puguin  conèixer i gaudir. Els oferim el coneixement de tècniques culinàries de productes de temporada i de les noves tendències sense oblidar la cuina tradicional.

També es treballen valors com el respecte per la natura, la manera de reutilitzar el menjar que no s’ha consumit, el sistema  adequat de conservar-los i la gestió dels residus.

Escola de Competència Digital

Des de l’àmbit educatiu, la Competència Digital es defineix com “la capacitat d’aplicar la tecnologia per millorar els processos d’aprenentatge. És indispensable, i supera en extensió i profunditat la mera alfabetització digital, ja que engloba altres aspectes com el tecnològic, l’informacional, l’audiovisual i el comunicatiu”.

Som conscients que els nois i noies del nostre col·legi treballaran en feines que encara no existeixen. Donada la transformació que estan patint l’ensenyament i la societat en general, els sistemes d’educació actuals no són suficients, han de mirar al futur que, inequívocament, passa per una bona adquisició de competència digital.

Amb aquestes premisses neix la nostra Escola de Competència Digital, un projecte que busca la capacitació de la competència digital en totes les seves àrees i la certificació oficial com a garantia de qualitat.

Aquesta proposta va més enllà de la formació i de la certificació per als alumnes. L’Escola de Competència Digital també té itineraris adaptats per a les nostres famílies.

Teatre Musical Creatiu

Les noies i nois de 4t a 6è de primària, a través de la dinàmica educativa del joc i del treball en equip, experimentaran la creació pròpia d’una obra teatral a partir de la seva força creativa

El treball es basarà principalment en el gest. Aquesta tasca permetrà a l’alumnat poder expressar-se amb plena llibertat i arribar a la paraula de manera natural i fluïda. La música i la cançó seran les eines que permetran la improvització vocal a través dels sons. L’alumne descobrirà les seves possibilitats vocals mitjançant el joc, així com la manera de potenciar-les i utilitzar-les a l’hora de portar-les a escena.

Arts & Crafts

Aquesta activitat extraescolar en anglès té com a objectiu principal utilitzar el procés de creació a través del llenguatge artístic i de les manualitats per tal d’acompanyar i facilitar el benestar emocional dels infants d’educació infantil i els nois i noies de 1r a 4t de primària.

Es fonamenta en el potencial terapèutic de la creació artística dins d’un enquadrament adequat, amb la finalitat de promoure dinàmiques de transformació personal del benestar a través del desenvolupament expressiu i creatiu.

Els i les alumnes exploraran i conèixeran materials i instruments diversos i adquiriran codis i tècniques específiques dels diferents llenguatges artístics per utilitzar-los amb fins expressius i comunicatius. Així, elaboraran manualitats amb dibuixos, pintures, collages, estampacions, il·lustracions, volums, modelatge i plegat de formes.

Casal d’estiu

Un casal d’estiu divertit que té lloc a les instal·lacions del col·legi, totalment en anglès i que com cada any, té un centre d’interès diferent. Es fan activitats dins i fora del centre, excursions, piscina, tallers de manualitats, jocs d’aigua…

BIBLIOTECA

Aquest és un espai (migdia i tarda) on els alumnes poden treballar les tasques escolars així com gaudir del plaer de la lectura. S’ofereix  el seguiment i l’acompanyament dels alumnes en les tasques escolars.

SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL (SAM)

Amb la voluntat de facilitar la vida familiar i laboral el Col·legi disposa d’un servei d’acollida a partir de 7’30h fins les 9h per als alumnes d’educació infantil i fins a 6è de primària.

Aquest servei està gestionat per un equip de monitors de l’empresa Bekith. L’objectiu és rebre i acollir els nens i nenes en un espai familiar i proper. Oferim un esmorzar saludable (fruita del temps, entrepans, galetes i llet) amb activitats lúdiques, zona d’estudi, jocs de taula i pati… completament en anglès.