93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

PRESENTEM L’ACTUALITZACIÓ DEL PERFIL DE SORTIDA DE L’ALUMNAT

Benvolgudes famílies,

Ens dirigim a tots vosaltres amb la il·lusió de compartir el perfil de sortida del nostre alumnat que hem actualitzat durant aquest curs 2023-2024.

Teníem molt clar que el perfil de sortida és molt més que una relació dels coneixements adquirits al llarg de la vida escolar; és un reflex del creixement integral del vostre fill/a; són tot el conjunt d’habilitats socials, emocionals i ètiques que considerem essencials per a una vida plena i digna.

Des de l’escola ens comprometen a proporcionar-los les eines necessàries perquè puguin afrontar els reptes del futur amb confiança, responsabilitat, creativitat i una comprensió profunda d’ells mateixos i del món que els envolta.

Aquesta missió és una tasca conjunta entre l’escola i vosaltres, famílies. I és que sou una part activa en aquest viatge educatiu, col·laborant amb nosaltres, per crear un entorn segur, ric en oportunitats d’aprenentatge i en suport emocional. Junts aconseguirem que l’alumnat desenvolupi el seu potencial al màxim i emergeixi de la nostra escola com una persona íntegra, amb uns valors sòlids i preparada per a la vida que els espera.

Treballarem amb fermesa i il·lusió per garantir un òptim perfil de sortida per a tot  el nostre alumnat.