93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEMsletter nº 1 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Iniciem un nou curs sense mesures COVID! Després de gairebé 3 cursos excepcionals, recuperarem els diversos agrupaments entre l’alumnat i la participació presencial de les famílies en les activitats, seminaris, actes i reunions que es duran a terme al llarg del curs…

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 2 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Aquesta setmana celebrem la Castanyada: manualitats, cançons, balls,… L’olor dels panellets i les castanyes torrades es colarà per tota l’escola i la castanyera Maria i el castanyer Vicenç ens explicaran una història molt emocionant i divertida!

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 3 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Enguany el nostre col·legi celebra la vintena “Setmana de la Ciència i la Tècnica” del 14 al 18 de novembre. 20 anys fomentant, motivant i educant les competències científica-tecnològica i digital en l’esperit de tot el nostre alumnat.
Ens sentim plenament orgullosos de ser uns dels centres pioners en integrar aquests àmbits d’aprenentatge en el seu model pedagògic.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 4 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Ja ha arribat l’Advent i el col·legi vol compartir l’essència del Nadal amb tots i totes vosaltres. És per això, que us volem presentar el programa d’actes que hem preparat amb els vostres fills i filles amb molta il·lusió i que, de ben segur, us farà viure aquest Nadal d’una manera molt especial.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 5 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Dilluns 30 de gener el col·legi celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència (DENIP). A les 10.45 es realitzarà un acte comunitari al pati: alumnat de 4t d’ESO llegirà un manifest i l’alumnat de CM ha preparat una representació entorn el valor de la pau.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 6 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

El passat dia 20 el nostre alumnat finalista de la 1a edició del Sant Feliu Talent van poder gaudir de les visites a les empreses col·laboradores (Rimsa, Thermoking i la llar d’infants Mar i Cel).

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 7  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Volem desitjar al nostre alumnat i als seus familiars un estiu feliç ple de joia, de descans i de noves experiències.
Que aquest temps de vacances sigui una oportunitat per compartir moments especials al costat dels vostres éssers estimats, gaudir del temps lliure i carregar energies per al proper curs.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 8  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Us donem la benvinguda al curs 2023/24, ara que deixem enrere el temps de vacances per a retrobar-nos novament.

Tornar a l’escola representa un nou començament, l’alumnat torna a les rutines familiars i escolars, i és un bon moment per a la reflexió i la renovació d’hàbits que ajuden a potenciar l’autonomia i la convivència.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 9  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

CELEBREM LA CASTANYADA I HALLOWEEN!

El proper dia 31 d’octubre, tot l’alumnat d’Educació Infantil, Primària i Secundària celebrarà la Castanyada i Halloween!

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 10  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Ja ha arribat l’Advent i el col·legi vol compartir l’essència del Nadal amb tots i totes vosaltres el diumenge 17 de desembre al “Nadal en família”. Serà un moment per trobar-nos tots plegats i viure l’ambient nadalenc que alumnat, docents i mares i pares de l’AMPA han preparat amb tota la seva il·lusió. Us hi esperem!

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 11  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Benvolgudes famílies,
Ens dirigim a tots vosaltres amb la il·lusió de compartir el perfil de sortida del nostre alumnat que hem actualitzat durant aquest curs 2023-2024.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 12  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Un curs més celebrem la “English Week” enguany del 5 al 8 de març, on tota l’escola ens convertirem en acròbates, pallassos, mags i altres personatges del circ.

Aprendrem vocabulari del circ, cantarem cançons, investigarem sobre els diferents tipus de circs i moltes coses més! Divertint-nos amb el fil conductor d’aquesta English Week: The Circus!

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 13  COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

El proper dilluns 22 d’abril començarà una de les setmanes més màgiques de tot el curs. La Setmana de les Arts i les Lletres és una oportunitat única per a què el nostre alumnat explori la seva fantasia i descobreix noves passions.

LLEGIR MÉS