93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEMsletter nº 1 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Iniciem un nou curs sense mesures COVID! Després de gairebé 3 cursos excepcionals, recuperarem els diversos agrupaments entre l’alumnat i la participació presencial de les famílies en les activitats, seminaris, actes i reunions que es duran a terme al llarg del curs…

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 2 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Aquesta setmana celebrem la Castanyada: manualitats, cançons, balls,… L’olor dels panellets i les castanyes torrades es colarà per tota l’escola i la castanyera Maria i el castanyer Vicenç ens explicaran una història molt emocionant i divertida!

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 3 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Enguany el nostre col·legi celebra la vintena “Setmana de la Ciència i la Tècnica” del 14 al 18 de novembre. 20 anys fomentant, motivant i educant les competències científica-tecnològica i digital en l’esperit de tot el nostre alumnat.
Ens sentim plenament orgullosos de ser uns dels centres pioners en integrar aquests àmbits d’aprenentatge en el seu model pedagògic.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 4 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Ja ha arribat l’Advent i el col·legi vol compartir l’essència del Nadal amb tots i totes vosaltres. És per això, que us volem presentar el programa d’actes que hem preparat amb els vostres fills i filles amb molta il·lusió i que, de ben segur, us farà viure aquest Nadal d’una manera molt especial.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 5 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

Dilluns 30 de gener el col·legi celebra el Dia Escolar de la Pau i la No Violència (DENIP). A les 10.45 es realitzarà un acte comunitari al pati: alumnat de 4t d’ESO llegirà un manifest i l’alumnat de CM ha preparat una representació entorn el valor de la pau.

LLEGIR MÉS

FEMsletter nº 6 COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ

El passat dia 20 el nostre alumnat finalista de la 1a edició del Sant Feliu Talent van poder gaudir de les visites a les empreses col·laboradores (Rimsa, Thermoking i la llar d’infants Mar i Cel).

LLEGIR MÉS