93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI PARTICIPA A LA FIRA DE LA SOLIDARITAT I LA INTERCULTURALITAT

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO, des del Servei Comunitari, participa a la primera edició conjunta de la Fira de la Solidaritat i la Interculturalitat, organitzada com a part de la Festa de Tardor. Aquest esdeveniment es converteix en una oportunitat per celebrar i reflexionar sobre els valors que fonamenten la convivència harmoniosa de comunitats de procedències diverses.

La Fira se celebrarà el  matí del divendres 13 d’octubre, des de les 10.30 fins a les 14 h, a la plaça 8 de març i la ciutadania podrà gaudir d’una àmplia varietat d’activitats que promouen la solidaritat i la interacció positiva entre persones d’orígens culturals diversos. 

L’ONG Mans Mercedàries serà present amb un grup d’alumnes de 4t d’ESO que realitzaran el seu servei comunitari: han preparat un taller de creació de màscares africanes. Altres entitats  de la ciutat han organitzat un seguit d’activitats: pintura de mandales, tatuatge de Henna, l’escriptura del nom en àrab, el mur antirumors, una mostra culinària de plats típics de l’Àfrica Occidental i jocs tradicionals d’arreu del món. 

La Fira és una oportunitat per reforçar els llaços comunitaris i fomentar la convivència en un entorn de respecte i igualtat, valors claus del nostre col·legi.

Esteu totes  i tots convidats, no us ho podeu perdre! Us esperem!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.