93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

161 ANYS DE COMPROMÍS AMB L’EDUCACIÓ I LA SOCIETAT

El 21 de novembre es va commemorar el 161è aniversari de la fundació de l’Institut de Nostra Sra. de la Mercè, coneguda popularment a la nostra ciutat com les Mercedàries. Des de l’any 1860 i fins avui, l’objectiu de l’educació ha significat una eina d’alliberament de les persones i de la societat.

L’any 1879 es va fundar el nostre Col·legi a Sant Feliu de Llobregat. Al llarg dels darrers cent quaranta-tres anys, ha perdurat aquest objectiu: aconseguir educar persones més lliures compromeses amb la societat.

Moltes felicitats a la institució i a tots els seus membres. Ja FEM 161 anys i seguim sempre endavant!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.