93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

27 DE GENER: UNA DATA PER A LA MEMÒRIA

L’alumnat de 4t d’ESO, en el marc del treball sobre la memòria històrica i els drets humans, commemora el Dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust que se celebra el 27 de gener de cada any per designació de l’Organització de les Nacions Unides (ONU).[1]

Aquesta diada té l’objectiu de preservar la memòria històrica entre nacions a través de la confecció de polítiques públiques[2] i d’explicar les atrocitats comeses pel nazisme durant l’Holocaust. Recordem que més d’onze milions de persones van ser assassinades, més de la meitat de les quals eren jueus i la resta d’altres minories ètniques, religioses i socials.”

Com a escola adherida a la xarxa de l’Amical de Mauthaussen, hem treballat el manifest que han proposat a tots els centres educatius membres i alhora, com a centre que pertany als grups de treball DEMD, coordinada des del Departament d’Educació i el Memorial Democràtic, hem col·laborat de nou en el muntatge audiovisual coordinat pel Memorial Democràtic amb la el lema “Gent Normal”.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.