93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA #FEMIGUALTAT

Avui, 8 de març de 2022, és el Dia Internacional de les Dones. Moment de recordar la importància que té donar visibilitat a la igualtat entre la dona i l’home, de reivindicar els drets pels quals han lluitat i encara lluiten moltes arreu del nostre món; moment de reflexionar i poder posar fi al sexisme, als estereotips que durant molt de temps han estat lligats al concepte “dona” i a la violència masclista.

Des de l’escola, mostrem la nostra sensibilitat envers la desigualtat i ens enorgulleix fer visible algunes de les figures femenines que componen l’equip docent i PAS del nostre Col·legi. Totes elles dones que cada dia entreguen el millor de sí mateixes per construir un canvi de paradigma amb la finalitat d’educar i formar el nostre alumnat en el valor del respecte i la igualtat entre dones i homes. 

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.