93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’ALUMNA AINARA ROCA, FINALISTA AMB MENCIÓ ESPECIAL AL CONCURS EUROPEU YOUNG DIGITAL TREASURES

L’alumnat de Quart d’ESO ha participat en el concurs multimèdia Young Digital Treasures, una de les activitats incloses dins del projecte internacional European Digital Treasures, cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Comissió Europea.

L’objectiu del projecte pretén visibilitzar el patrimoni europeu mitjançant la seva divulgació i ús didàctic. En aquest programa hi participen els Arxius Nacionals d’Espanya, Noruega, Hongria, Malta, Portugal, la Munster Technology University (Irlanda) i l’Internacional Center for Archival Research (ICARUS, EUA).

En l’edició d’enguany, l’alumna Ainara Roca ha arribat a la final i ha obtingut una menció especial com a quart millor treball estatal, el qual ha consistit en una presentació audiovisual del document sobre la consecució del dret a vot per part de les dones a Noruega.

https://www.youngdigitaltreasures.com/ainara-spain

Moltíssimes felicitats Ainara!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.