93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

UNA ESTADA LINGÜÍSTICA A IRLANDA AL JULIOL!

Durant el mes de juliol, el col·legi torna a oferir al nostre alumnat de secundària l’oportunitat de realitzar una estada al poble de Malahide (Irlanda) per ampliar l’aprenentatge de la llengua anglesa.

L’entitat organitzadora és Richmond Language School, que treballa fa molts anys al col·legi La Mercè de Martorell.

L’estada és del 4 al 25 de juliol, i pot ser de 4, 3 o 2 setmanes. S’allotjaran amb famílies irlandeses, curosament seleccionades. Es realitzaran 15 hores setmanals de classes en llengua anglesa i en grups d’un màxim de 15 estudiants. Durant les tardes es programaran sortides culturals i activitats esportives i lúdiques.

Per a informar-vos detalladament d’aquesta proposta, us convidem a assistir a la reunió informativa que tindrà lloc el dimecres 9 de març a les 17.30h. Si esteu interessats, ompliu el següent formulari:

https://forms.office.com/r/tRuN6CU3Ez

Us hi esperem!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.