93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

DIPLOMA DUAL BATXILLERAT AMERICÀ: UN PROJECTE NTERNACIONAL

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des del col·legi i gràcies al conveni amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels Estats Units i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”–, volem oferir al nostre alumnat de secundària la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.            

 Mitjançant aquest conveni, des del centre s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc. Així, aquests joves podran estar matriculats a l’escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora. 

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units. 

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals: 

  • Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors…– en un entorn d’estudi i treball.

  • Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–. 

  • Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball 

 Confiem que aquesta iniciativa que forma part del nostre Projecte d’Escola Multilingüe sigui del vostre interès. Aprofitem per adjuntar-vos diversos vídeos per conèixer els detalls sobre aquest programa: 

El col·legi ha organitzat una sessió informativa el dijous 10 de març a les 18h. Si esteu interessats/des podeu fer la inscripció en el següent formulari:

https://forms.office.com/r/4JAje2zrjH

No us perdeu. Us hi esperem!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.