93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I LES NENES EN LA CIÈNCIA

Per tercer any celebrem a l’escola aquesta diada que pretén, d’una banda, donar a conèixer les aportacions de les dones en el món de la ciència i, d’una altra, potenciar les vocacions tecnològiques i científiques en les noies.

Amb el #nomoreMatildas farem a l’ESO tres activitats grupals: l’alumnat de 1r visionarà un vídeo i haurà d’esbrinar els noms de les científiques amagats darrere una sèrie de pistes; l’alumnat de 2n i 3r jugarà al “Passaparaula” i descobriran els noms de la A a la Z de les dones que han contribuït a la nostra societat amb un munt d’aportacions que ens han canviat la vida, i els i les joves de 4t jugaran a respondre les preguntes (APM) que els formulen unes científiques mitjançant uns vídeos.

A més a més, volem destacar la publicació d’un vídeo realitzat amb els testimonis d’algunes exalumnes de l’escola que ens expliquen quins són o han estat els seus estudis científics o tecnològics i quin ha estat l’origen de la seva vocació científica.

Esperem despertar en les nostres alumnes la il·lusió i la motivació envers les professions relacionades amb la ciència i/o la tècnica, donant-los exemples reals i propers on emmirallar-se.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.