93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL CARNESTOLTES OMPLE DE COLORS I ALEGRIA EL COL·LEGI I ELS CARRERS DE SANT FELIU!

El divendres 9 de febrer el col·legi va celebrar el tradicional Carnestoltes amb l’esperada rua pels carrers de la ciutat, amb l’alumnat d’infantil i primària, i el concurs de disfresses i ball, amb l’alumnat de secundària a la Sala Ibèria.

Enguany, el fil conductor de les disfresses del nostre alumnat d’infantil i primària era ‘els jocs tradicionals’: Qui és qui?, les cartes de l’Uno, el Joc de l’Oca, el Pacman, el Tragabolas,… Van omplir el col·legi i els carrers de colors, alegria i molta diversió!

I el de l’alumnat de secundària era “pel·lícules de la factoria Disney”: Ratatouille, Inside Out, Monstres SA, Mickey Mouse, Toy Story, Teen Beach Movie,… Una comissió d’alumnes de 4t d’ESO va ser l’encarregat d’organitzar l’acte a la Sala Ibèria. Música, balls, concursos i moltes rialles van omplir la celebració!

I, per últim, l’Ampa Mercedàries va guanyar el 3r premi a la millor Comparsa Infantil de la Rua de Carnaval de la ciutat, celebrada el dissabte 10 de febrer. Més de 190 participants i voluntaris han estat treballant durant el mes de gener i febrer i han aconseguit fer realitat aquest somni. Moltes felicitats a totes i a tots!!

Ha estat, sens dubte, un Carnaval que mai oblidarem!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.