93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM UN APRENENTATGE VIVENCIAL I EMOCIONANT AMB ELS RACONS!

Una de les metodologies més emprades en l’Etapa Infantil són els racons. Aquesta proposta metodològica estableix diversos espais dins de l’aula, on els nostres alumnes en petits grups poden participar en activitats de naturalesa cognitiva, manipulativa i simbòlica. Els mestres guien i assisteixen els infants, fomentant la seva autonomia i supervisant els racons per garantir que tots ells  puguin gaudir i aprendre de les activitats.

Gràcies als racons, les nenes i els nens d’infantil aprenen matemàtiques, lectoescriptura, ús dels iPads, motricitat fina, grafismes,… tot d’una manera lúdica. Esdevenen els i les protagonistes absoluts del seu propi aprenentatge, convertint-se així en una de les seves propostes preferides.

Els petits de l’escola descobreixen nous conceptes als racons d’una manera vivencial i totalment autònoma, potenciant la seva iniciativa i el sentit de la responsabilitat, on l’error és considerat l’inici del procés d’aprenentatge, respectant el ritme natural de cadascú i fomentant la relació amb els companys i companyes.

L’objectiu és que els alumnes gaudeixin del procés d’aprendre, convertint-lo en un moment màgic i creatiu que els portarà a viure un munt d’aventures diverses!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.