93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ENGLISH WEEK ‘24: “THE CIRCUS”

Un curs més celebrem la “English Week” enguany del 5 al 8 de març, on tota l’escola ens convertirem en acròbates, pallassos, mags i altres personatges del circ. 

 Aprendrem vocabulari del circ, cantarem cançons, investigarem sobre els diferents tipus de circs i moltes coses més! Divertint-nos amb el fil conductor d’aquesta English Week: The Circus!

La companyia de teatre IPA productions ens tornen a visitar per oferir-nos a primària les obres de teatre de Cindirella i Treasure Island i a Infantil ens visitarà la companyia de teatre La Cuquera per riure una estona amb Ladybug is coming. 

Gaudirem d’unes sessions de cinema en anglès a la nostra sala d’audiovisuals. Infantil aprendran amb les tres bessones At the circus, Cicle Inicial gaudiran amb Dumbo i Cicle Mitjà i Superior se sorprendran amb The greatest showman. Els més grans de l’escola, l’alumnat de secundària, aniran al Cinebaix a veure Cool running i Groundhog day.  

Una setmana per gaudir de la llengua anglesa mitjançant activitats significatives i lúdiques!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.