93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI A L’ACTE D’INAUGURACIÓ DE LES “JORNADES ROSES DE TARDOR”

El passat divendres 12 de novembre, s’inaugurà a la Sala dels Àustries del Palau Falguera les “Jornades Roses de Tardor” organitzades per l’associació Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat.

Per cinquè any consecutiu, el nostre col·legi va participar en l’acte dins del projecte “Poesia i Roses”. Quatre alumnes de 3r d’ESO van recitar uns poemes de Ramona Pons, Martí Dot, Roderic Graells Oliva i Jaume Bosch Ventura; poesies que parlen de les roses i de la ciutat de Sant Feliu.

L’acte s’obrí amb la conferència La importància de les roses en l’art floral, a càrrec de l’experta en art floral Rosa Valls. Fa més de quaranta anys que es dedica a decorar, assessorar, ensenyar i difondre el món de les flors.

Enguany el guardó es lliurà a la roserista i hibridadora Matilde Ferrer per la seva contribució a la difusió de la cultura i la tradició roserística i per la creació de roses noves.
Va ser un acte molt esperat i molt emotiu, després del parèntesi causat per la Covid 19. Felicitem les nostres alumnes Júlia, Paula, Clàudia i Elsa per la seva excel·lent actuació.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.