93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

XIX SETMANA DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA

Des de fa 19 anys el col·legi celebra la Setmana de la Ciència i la Tècnica amb l’objectiu d’apropar aquest àmbit d’una manera atractiva a tot l’alumnat i despertar en ell l’esperit científic, la curiositat i la creativitat.

Aquest setmana, tot i que està protagonitzada pels nostres joves de 4t ESO, s’estén transversalment des d’infantil a primària, realitzant tota una sèrie d’activitats dissenyades amb el suport de la metodologia STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths) amb l’objectiu de promoure, estimular i motivar les diferents branques de la ciència i la tecnologia, tot gaudint d’experiències engrescadores i emocionants!

La Setmana es realitzarà del 15 al 19 de novembre i la programació és la següent:

INFANTIL:

P3: Sura o no sura?

P4: Barregem colors!

P5: Llum de lava

PRIMÀRIA:

1r: Pèndol de sal de colors

2n: Racons científics

3r: Experiment de Xarxa Fluvial

4t: Massa no Newtoniana

5è i 6è: Experiment Time!

SECUNDÀRIA:

1r-2n-3r: Concurs “Esbrinaxifres”

4t:

  • CINEMA-FÒRUM Visionat de la pel·lícula “Marte” i taula rodona.

  • TALLERS experimentals a càrrec dels professors del departament de ciència i tecnologia. Biologia: “Extracció de l’ADN d’un kiwi”. Química: “Energies químiques”. “Transmutació” amb monedes”. Tecnologia: “Crea el teu joystick per un videojoc d’Scratch”.

  • XERRADA a càrrec del Dr. Gäel Roué: “Una mirada científica”.

  • CONCURSOS “Reptes matemàtics” per equips i “Esbrinaxifres” individual.

  • VISITES a l’exposició “Human bodies” i al Delta del Llobregat.

  • VISITA VIRTUAL al CENTRE nacional de SUPERCOMPUTACIÓ de Barcelona.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.