93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI PARTICIPA EN EL PROGRAMA ESCOLAR DE CONSUM DE FRUITA I HORTALISSES A LES ESCOLES DE LA UNIÓ EUROPEA

A partir d’aquest curs 2021-2022 el col·legi participarà en el Programa Escolar de consum de fruita i hortalisses, una iniciativa de la Unió Europea en coordinació amb els Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de Salut i d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El programa consisteix en que durant el curs escolar, una setmana de cada mes, es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada segons l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat entre tot l’alumnat d’infantil i primària. La fruita es repartirà entre els nostres nens i nenes dins del recinte de l’escola perquè la consumeixin durant el berenar.

Els objectius del programa són els següents:

  • Oferir fruita i verdura gratuïtes en el col·legi.

  • Informar sobre els beneficis de l’increment del consum de fruita i verdura, i sobre la seva diversitat, característiques, producció, estacionalitat, etc.

  • Proposar el consum de fruita com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments amb menys qualitat nutricional.

L’alumnat de 4t d’ESO del Servei Comunitari serà l’encarregat de sensibilitzar i conscienciar els nens i nenes de la importància de menjar de manera saludable i mantenir un estil de vida actiu i, a més a més, seran els responsables de fer la distribució de les peces de fruita o verdura per les classes.

El col·legi es suma a aquesta iniciativa proposada des de l’equip de FEM Escola Verda i amb el ferm compromís de continuar educant en els hàbits d’una alimentació saludable, de proximitat i de qualitat.

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.