93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM UN MÓN AMB MENYS RESIDUS. SUMA’T AL REPTE!

Del 20 al 28 de novembre té lloc la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i des de la nostra escola volem sumar-nos a la conscienciació global de trobar nous hàbits quotidians que ens permetin viure en un món més net, saludable i responsable.

Els nostre alumnat d’infantil, primària i secundària ha donat una segona vida a objectes que utilitzem en el nostre dia a dia; d’aquesta manera, amb pots de iogurt, tubs de cartró i de plàstic, embuts, envasos de detergent, caixes de cartró, cordills, taps,… han construït maraques, trompetes, timbals, guitarres, ukeleles, panderetes, arpes,…

L’objectiu és donar a conèixer diferents maneres de reciclar, motivar la societat a dur a terme accions sostenibles per reduir residus arreu d’Europa i, sobretot, per canviar el nostre comportament quotidià.

PER TU, PER MI, PEL FUTUR: RECICLA!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.