93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

Fem llaços que donen vida…dona sang, dona vida!!

Una vegada més ho hem aconseguit: la campanya de donació de sang ha estat un èxit. Hi ha hagut 55 donacions, les quals, tenint en compte la situació de pandèmia en què ens trobem, representen una quantitat lloable. Hem pres totes les mesures de seguretat pertinents. L’entitat del Banc de Sang i Teixits ens ha felicitat per la bona organització i predisposició per part de l’alumnat, de l’escola i els donants.
Els alumnes de 4t d’ESO, organitzadors de la campanya, dins del Servei Comunitari que realitzem a l’escola, s’han implicat, esforçat i il·lusionat perquè tot sortís bé. El voluntariat és un dels valors que més impregnen l’essència mercedària. És millor donar que rebre!
Gràcies a totes i a tots per la vostra participació i …fins l’any vinent!!!!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.