93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

NOUS ESPAIS D’INFANTIL

noves-aules-infantil

HEM REMODELAT ELS NOSTRES ESPAIS D’INFANTIL PER A DONAR RESPOSTA AL NOSTRE AMBICIÓS PROJECTE EDUCATIU

Aules lluminoses i càlides, confortables, equipades amb pantalles interactives, connectades amb panells i amb un mobiliari polivalent per adaptar-les a les metodologies més actuals i innovadores.

A la nostra escola seguim il·lusionats amb la nostra feina i creiem, fermament, en l’aposta de futur. Tenim clar que els nostres alumnes seran els qui guiaran i comandaran la nostra societat i, per tant, la nostra feina és molt valuosa i necessària. L’aprenentatge dels nostres alumnes ha de ser innovador, ha d’inculcar valors i ha de donar seguretat. L’entorn on els nostres alumnes fan el seu aprenentatge educatiu i cultural ha de ser, al màxim, acollidor, alegre, polivalent i estèticament positiu. És per aquestes raons que hem escomès i enllestit les obres de remodelació dels espais d’infantil de la nostra escola, malgrat la incerta i complicada situació social i econòmica que estem vivint.

A la nostra pàgina web mostrem unes imatges dels nous espais i, esperem, que ben aviat us les puguem mostrar personalment.

Acollida · Racons · Ambients· Desdoblaments i docència compartida · Multilingüisme (AICLE)

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè ( FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat,   fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Previous

Comments are closed.