93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

PRIMERA SETMANA de les HUMANITATS

El departament d’Humanitats estrena, enguany, la seva primera setmana temàtica dedicada a treballar aspectes socials i cívics. D’aquesta manera, el projecte se suma a les diferents setmanes que ja s’organitzen des del centre (Setmana de la Ciència i la Tècnica, Setmana de les Arts i les Lletres i l’English Week).

Farem coincidir aquestes jornades amb la celebració del dia de la pau i la no-violència, l’última setmana de gener, però excepcionalment, aquest any, les circumstàncies epidemiològiques n’han retardat el seu desenvolupament. Hi participa l’alumnat de primer a  tercer d’ESO i l’eix temàtic de la Setmana és l’ODS 10. REDUCCIÓ DE LES DESIGUALTATS amb el lema “UN PLANETA IMAGINARI O UN MÓN JUST SENSE GUERRES?”

Durant quatre dies, a les hores de Ciències Socials, de Visual i Plàstica i de Religió, l’alumnat  treballarà diferents aspectes sobre les desigualtats i els conflictes militars, com és ara  l’actual d’Ucraïna,  per tal d’aprofundir en aquests.

La setmana finalitzarà divendres amb una xerrada a càrrec del Sr. Ángel Sánchez responsable de Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat, que ens parlarà sobre la crisi humanitària que està generant la guerra d’Ucraïna.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.