93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

16a SETMANA DE LES ARTS I LES LLETRES 2021

Iniciem una any més, l’esperada Setmana de les Arts i les Lletres, un dels esdeveniments culturals més importants del curs. Unes jornades dedicades a contribuir i divulgar el coneixement de les cultures i les llengües, on la creació literària adopta un paper essencial.

Enguany, dediquem la setmana a homenatjar el poeta Joan Margarit, que ens va deixar fa pocs mesos i commemorar el 75è aniversari del naixement de l’escriptora Montserrat Roig.

Hem adaptat totes les activitats a aquesta excepcional situació de pandèmia, però això no ens ha fet perdre la il·lusió per viure amb més intensitat aquests dies.

Hem engalanat l’escola des P3 fins a 4t d’ESO amb uns missatges d’esperança i optimisme; hem organitzat diferents tallers plàstics i d’escriptura, escape room de llengua, concurs d’ stickers;  contes d’ombres xinesques, creació del “LlibreViu”, microrelats de Sant Jordi, … i hem convidat personalitats rellevants del món de les lletres i de les arts gràfiques.

En definitiva, hem ofert un ventall d’activitats creatives que tenen com a denominador comú l’art i la literatura.

La Setmana conclourà amb la diada de Sant Jordi on es realitzaran els Jocs Florals presidits, enguany, per Aitor Rivera i Bernat Dausà, respectius regidors de l’Ajuntament de la nostra ciutat que ens brindaran alguns consells per tal d’esperonar el nostre alumnat a estimar l’art i les lletres.

Serà un dia de festa major que compartirem amb tota la comunitat educativa a través de les xarxes.

BONA DIADA DE SANT JORDI!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.