93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

SI JO MENJO, TU MENGES… MENGEM? APUNTA’T A LA 2a GRAN RECOLLIDA D’ALIMENTS!

Des de l’equip del Servei Comunitari, format per un grup d’alumnes de 4t d’ESO, organitzem la segona campanya de recollida d’aliments “Si jo menjo, tu menges…mengem?”. El context actual, a més de mesures sanitàries per a combatre la pandèmia del Covid-19, requereix de mesures solidàries per a combatre els efectes de la crisi econòmica i pobresa que, cada cop, són més presents i més arrelades a la nostra societat.

Els vostres fills i filles poden portar els aliments entre els dies del 12 al 16 d’abril, dins de la motxilla. Aquests es lliuraran al Banc d’Aliments de Càritas de Sant Feliu de Llobregat.

Aquests són els aliments que ens han demanat; la distribució per etapes i els cicles és la següent:

  • EI: oli

  • CI: llet per a nadons

  • CM: cereals

  • CS: cacau en pols

  • ESO: llegum cuita (1r i 2n)

Pasta de sopa/espaguetis (3r i 4t)

A la primera campanya vam recollir 771 aliments, ens agradaria arribar als 900!!!

Estem segurs que com sempre, la vostra resposta serà solidària i, ara, més que mai!

Moltíssimes gràcies a totes i a tots!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.