93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

8 de març: DIA DE LA DONA TREBALLADORA

Avui, 8 de març de 2023, se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora, una data important per a reconèixer i commemorar la lluita històrica de les dones per la igualtat de gènere i els drets laborals. En el nostre col·legi, volem destacar la importància de continuar treballant per una societat més justa i igualitària.

Durant dècades, les dones han lluitat pel dret al treball i per la igualtat d’oportunitats en el món laboral. Malgrat els avanços significatius en els últims anys, encara existeixen desigualtats de gènere en la vida professional.

Per això, el nostre alumnat de l’ESO ha preparat un acte reivindicatiu a la Plaça 8 de març de Sant Feliu de Llobregat a les 12h. És essencial que continuem promovent l’educació en valors d’igualtat i justícia social des de les aules per a poder formar ciutadans i ciutadanes compromesos amb una societat més justa i equitativa.

En aquest Dia de la Dona Treballadora, fem visible la importància de la lluita per la igualtat de gènere i ens unim en solidaritat amb totes les dones del món. Junts, podem treballar per un futur més just i equitatiu per a totes i tots.

A continuació us compartim el vídeo de l’acte 8M de la nostra escola!

 

#FEMIGUALTAT

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.