93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ENGLISH WEEK ’23: “AROUND THE WORLD!”

Celebrem la “English Week” del 6 al 10 de març, tot viatjant als 5 continents I descobrint les seves danses tradicionals (infantil), els seus instruments (cicle inicial), la cuina i els seus ingredients típics (cicle mitjà), els monuments i els paisatges més coneguts (cicle superior), així com els seus idiomes, les seves banderes i les persones importants (ESO). Tot ho plasmarem en un mural gegant i cooperatiu que crearem i penjarem al pati Sant Llorenç.

 

A Primaria, el dimarts i el dimecres a la tarda, l’alumnat  gaudirà de dues obres de teatre en anglès, Frankestein & Georgina and the Dragon, by IPA productions i dimarts al matí, les nenes i nens d’infantil mourà l’esquelet amb un meravellós taller de Dansa Africana by TocArtPercusió . Els i les alumnes de l’ESO aniran al cinema a veure una pel·lícula en versió original.

 

Una setmana per gaudir de la llengua anglesa a través d’activitats significatives i lúdiques!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.