93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ELS DRETS A L’EDUCACIÓ, LA SALUT, L’OCI I EL TREBALL EN UN ITINERARI PER LA CIUTAT

L’alumnat de 2n d’ESO, des de l’àrea de Ciències Socials, ha participat en l’itinerari interpretatiu i de la memòria històrica “Quan les parets parlen”, organitzat pel Centre d’Estudis Comarcals.

 

PRESENTACIÓ DE LA GUIA DIVULGATIVA QUAN LES PARETS PARLEN

Dimecres 22 de febrer a les 19 h a l’Ateneu Santfeliuenc – Vidal i Ribas, 25 de Sant Feliu de Llobregat – Xerrada El Patrimoni i els espais de memòria a l’espai públic, a cà…

www.cecbll.cat

 

En aquest itinerari, s’explica el paper clau dels veïns de Sant Feliu de Llobregat per tal d’assegurar el compliment de drets fonamentals com el del treball, la salut, l’esbarjo i la sanitat.

 

Així, ho han explicat els senyors Àngel Merino, Jordi San José i Jesús Martínez a l’alumnat quan els han ensenyat la plaça de la Salut, l’antiga seu de l’empresa Hispano Suïssa (C/Laureà Miró 309), l’escola Pau Vila i l’ambulatori de dalt, amb imatges i vivències del que va ser el seu compromís aconseguir aquests serveis que a l’actualitat gaudeix la ciutat.

L’alumnat, a més de la presentació de l’activitat que es va fer dimecres passat a l’aula i la visita, ha compartit els records que dins les seves famílies encara tenen d’aquestes reivindicacions.

 

Ha estat una manera de presentar l’assignatura de Socials connectant els sabers que es treballen a l’aula a la realitat local, familiar i personal. D’aquesta manera descobreixen i valoren que els drets s’han aconseguit amb el compromís i les accions de generacions anteriors.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.