93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

A CICLE INICIAL FEM CIÈNCIA!

A cicle inicial tenim clar quina és una de les nostres activitats preferides: fer ciència!

 

Ens convertim en científics i científiques en molts moments del nostre dia a dia: quan esbrinem la resposta d’un problema d’Innovamat, quan treballem en els nostres projectes d’aula, quan observem l’hort del pati…

 

Però per excel·lència, a la matèria de robòtica podem observar i manipular en primera persona molts aspectes diferents, deixant-nos explorar de manera creativa àrees tecnològiques tan diverses com la informàtica, la programació, l’electrònica, l’electricitat… i així fomentar la innovació, l’autonomia i el pensament lògic dels nens i nenes des d’edats primerenques. De manera lúdica i mitjançant la metodologia learning-by-doing aprenen ciència, matemàtiques, resolució de problemes i creativitat.

 

Tant a primer com a segon, treballem amb les peces de LEGO. Fem diferents construccions d’objectes del nostre entorn com molinets de vent, baldufes, cotxes, grues… que ens ensenyen a descobrir com funcionen l’equilibri, la velocitat, la força i, fins i tot, les energies. Construir-los ens ajuda a veure com la ciència i la física funcionen al nostre voltant.

 

A més, a segon ens convertim, també, en programadors amb l’app Scratch Jr. Els nens i nenes són capaços de crear històries movent els personatges, fent-los interactuar amb altres, afegint i creant nous paisatges. Ens encanta veure l’aprenentatge dels més petits mentre gaudeixen de les noves tecnologies d’una manera significativa que els ajuda a treballar el raonament, l’organització i la creació digitals.

 

Que divertit és aprendre amb la ciència! Només cal obrir bé els ulls i veure més enllà del que treballem.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.