93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

INICIEM EL PROJECTE DEL CINEMA AMB L’STOP MOTION

Al cicle inicial, el nostre alumnat tria un projecte diferent cada trimestre, segons les seves motivacions i els seus interessos. A l’inici de curs preguntem als alumnes els temes que els puguin generar curiositat, després fem una selecció dels més interessants i n’escollim un entre tots.

 

Enguany, els alumnes de 2n A van triar el cinema com a projecte trimestral. Arran d’aquesta temàtica, des de l’assignatura de Science, els nens i nenes van iniciar-se en el món de l’stop motion, que és una de les primeres tècniques d’animació  i vídeo. Aquest mètode de gravació de films s’edita i es crea utilitzant una sèrie d’imatges consecutives, una darrere de l’altre, que generen moviment.

 

Els alumnes han fet petits grups i han utilitzat ninots petits i altres elements per crear els seus curtmetratges. Ha estat una experiència molt enriquidora i divertida en què han pogut practicar, ser directors i directores, guionistes, productors, etc. i així han gaudit  d’un aprenentatge significatiu d’una tècnica cinematogràfica.

 

En aquesta dinàmica, l’alumnat ha estat el protagonista del seu aprenentatge i de manera cooperativa, és a dir, entre iguals han pres decisions i han creat el contingut que han volgut. Han potenciat el respecte pels altres i per les seves opinions, i han potenciat l’esperit crític i de millora per aconseguir el millor resultat.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.