93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

DIJOUS GRAS: GAUDINT AMB ELS NOSTRES ESTIMATS AVIS I ÀVIES

A l’escola celebrem el Dijous Gras d’una manera ben especial: els nens i nenes d’Educació Infantil conviden els seus avis i àvies a un berenar molt  singular.

Així, els i les alumnes d’infantil gaudeixen d’una tarda festiva menjant coca i jugant al pati amb la companyia dels seus avis i àvies, i amb una sorpresa final per agrair-los tot el que fan per ells: uns dibuixos personalitzats i una cançó acompanyada d’un ball.

Des de l’escola volem celebrar amb aquest dia el vincle i la relació d’estima que existeix entre els avis i els néts. Volem fer un reconeixement de la importància del rol de la gent gran a la família i per a l’educació dels més petits i petites de la casa, ja que són una font de tendresa, respecte, saviesa, experiència i amor.

Visca els avis i les àvies!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.