93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ACTE EN MEMÒRIA DE LES VÍCTIMES DE L’HOLOCAUST

El dia 27 de gener, el Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu, com a entitat adherida a la Xarxa de la Memòria Històrica del Baix Llobregat i al grup DEMD, participa en la commemoració del dia Internacional en Memòria de les víctimes de l’Holocaust.

Un grup d’alumnes de quart d’ESO, des de les àrees de Llengua catalana, Llengua castellana i Ciències Socials, han creat un projecte audiovisual a partir de les informacions disponibles a l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat a les xarxes socials, entorn a la figura de Vicente Riaza, un dels set santfeliuencs i santfeliuenques que van patir en primera persona el genocidi nazi i que no en van sobreviure.

Amb el lema “Sigues llum enmig de la foscor” aquest acte vol ser una crida a l’esperança perquè no es tornin a repetir aquests crims contra la humanitat i que no caiguin ni en la banalització ni en l’oblit.

Aquí podeu veure el vídeo final del projecte que volem dedicar en record a totes les víctimes de l’Holocaust nazi.

Més que mai, posem en valor l’educació de la dignitat humana!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.