93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

“AQUESTA MARATÓ TOCA A TOTHOM”

L’alumnat de l’escola, any rere any, participa en les xerrades que organitza la Fundació La Marató de TV3; l’eix central d’aquesta edició gira entorn la COVID-19 i el seu objectiu és sensibilitzar els joves sobre el vessant mèdic i humà d’aquesta malaltia.

Aquesta iniciativa aporta coneixement sobre les patologies però, sobretot, desperta l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies. Enguany, la nova situació imposada per la pandèmia ha fet modificar el format habitual de les sessions divulgatives, que ara es fan, majoritàriament, en format virtual a través d’una plataforma de servei de videoconferència.

La xerrada constarà de dues parts: el visionat d’un vídeo divulgatiu especialment creat per a aquesta campanya, on la cantant i compositora Judit Neddermann fa de fil conductor d’aquest documental, en un recorregut on coneixerem persones i famílies que han viscut en primera persona o molt de prop la Covid-19 i dos experts en aquesta malaltia -la Dra. Magda Campins, de l’Hospital Vall d’Hebron i el Dr. Juanjo Garcia, de l’Hospital Sant Joan de Deu-, que exposen les claus del coronavirus SARS-CoV-2. A continuació, el ponent donarà pas a un torn de preguntes per tal d’ interactuar amb l’alumnat i resoldre els dubtes que s’hagin pogut plantejar.

En aquest enllaç trobareu el vídeo divulgatiu de la Fundació La Marató de TV3

https://www.ccma.cat/tv3/marato/sessions-divulgatives/2020/1810/

Aquest és el calendari de les xerrades per al nostre alumnat de secundària:

dijous 26 de novembre:

  • 9-10h: 2n ESO A
  • 10-11h: 2n ESO B
  • 11,30-12,30h: 1r ESO A
  • 12,30-13,30h: 1r ESO B

divendres 27 de novembre:

  • 9-10h: 3r ESO A
  • 10-11h: 3r ESO B
  • 11,30-12,30h: 4t ESO A
  • 12,30-13,30h: 4t ESO B

Més que mai, aquesta Marató ens toca a tots. Nosaltres hi col·laborem!

FEM-HO JUNTS!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè ( FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat,   fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.