93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ARA SÍ QUE SÍ… ELS FESTIVALS JA SÓN AQUÍ!

Després de dos anys, a la fi ha arribat el moment desitjat: l’escola s’omple un altre cop de famílies per celebrar el FESTIVAL.

Música, coreografies, vestuari, decorats… quina emoció! Ja se sent la remor des de les aules, els nens i nenes estan assajant perquè tot surti de meravella.

Des de fa molts i molts anys, un dels actes més esperats de la nostra escola ha estat el FESTIVAL. Així, en majúscules i en negreta. Era i és una de les activitats que més omple de joia als infants i a les famílies. Els dies previs són un continu de preparatius, de nervis, d’assajos finals, tot per tal que l’espectacle sigui un èxit. I gràcies a les mares i pares que ens han ajudat a tenir el vestuari a punt, tots els infants faran molta patxoca.

Les entrades estan preparades i aviat arribaran a casa vostra. FAMÍLIES, teniu deures: heu de reservar la data al calendari. De ben segur els nostres petits artistes faran un paper estel·lar i tots junts gaudirem moltíssim…

Us hi esperem a tots i totes!

Que comenci l’espectacle!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.