93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

ELS I LES NOSTRES ALUMNES DE SISÈ CELEBREN EL SEU FINAL D’ETAPA. MOLTES FELICITATS!!

El dimarts 14 de juny, famílies, mestres i els nois I noies de sisè de primària es van trobar a l’escola per celebrar el seu acte de final d’etapa.

Va ser una celebració molt emotiva, on es van recordar les experiències viscudes al llarg dels sis anys. Nervis, riures, llàgrimes, música, balls, concursos, fotografies, discursos,… van omplir la sala d’Actes i va ser un dels moments més especials de la trajectòria vital del nostre alumnat.

Volem agrair a les famílies la seva confiança, implicació i suport i a l’equip de mestres i personal d’administració i serveis per la seva dedicació, l’esforç constant i la il·lusió mostrada en la seva tasca.

Volem adreçar unes paraules a aquests nois i noies que estan a punt de començar l’etapa de secundària:

“Esperem que tot allò que heu après us serveixi no només a l’escola, sinó també en tots els àmbits de la vostra vida. Recordeu que en aquest nou camí que empreneu heu de tenir confiança en vosaltres mateixos. Heu de ser responsables, perseguir els vostres somnis i….a la vegada ser feliços!”.

Esperem que aquestes paraules us serveixin per iniciar la nova etapa que comença amb alegria i optimisme. L’escola és casa vostra i ens tindreu aquí per tot el que faci falta!!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.