93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

LES NOSTRES NENES I NENS DE P5 HAN CELEBRAT EL FINAL DE LA SEVA ETAPA A INFANTIL!

Però què grans que s’han fet les Flors i els Esquelets! Us recordeu quan van entrar per primera vegada a l’escola? Alguns estaven alegres, alguns s’agafaven ben fort a la mare i al pare, altres ploraven, uns altres miraven sorpresos el seu voltant,..

I mireu-los ara, han acabat P5 i ja estan preparats per començar 1r de primària, el “cole dels grans”.

Sabem que durant aquest any han fet i après moltíssimes coses!

Les Flors han realitzat grans viatges per Europa: han visitat Barcelona, el Coliseu romà, la Torre Eiffel, …

Els esquelets també han conegut la Torre Eiffel, s’han convertit en vulcanòlegs i han fet descobriments per tot l’univers…

També hem vist que són uns grans pastissers i pastisseres fent els Panellets i les Mones. I a les colònies s’han convertit en Indis sota el Gran Totem.

I molts han après a llegir i a escriure!

Però el més important és que us estimeu molt i sigueu bons companys i companyes; que vingueu alegres i contents cada dia.

Flors i Esquelets: us felicitem perquè heu finalitzat el vostre pas per infantil i us donem la benvinguda al col·legi dels grans, a primer de primària!

Bon i feliç viatge!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.