93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL NOSTRE ALUMNAT DE 4t D’ESO CELEBRA EL SEU FINAL D’ETAPA. ENHORABONA!

El temps de les lliçons s’ha acabat. Ara ens toca dir-vos adeu i desitjar-vos el millor per l’etapa que comença. També és el moment de donar-vos les gràcies. Ensenyar és un procés que va en totes dues direccions. Nosaltres també aprenem cada dia, amb cadascun de vosaltres. Ens queden per sempre el record del temps que hem passat plegats, que és molt, i de tot el que hem après junts, que també és molt.

El món que us espera no és perfecte, i nosaltres no el podem canviar per posar-vos les coses més fàcils. Tot el que podíem ja ho hem fet: us hem ajudat a fer la maleta que us acompanyarà en el viatge que esteu a punt d’emprendre. A dins hi hem posat música, matemàtiques, teatre, ciència, debat, robòtica, lectura i mil coses més. Vosaltres també l’heu omplert, aquesta maleta: hi heu posat esforç, constància, confiança i superació. I així, amb l’equipatge a punt, comença el viatge. Esperem que sigui ben feliç i profitós.

Heu après a construir projectes, a resoldre situacions complexes, a relacionar-vos amb persones molt diferents, a aixecar-vos davant les adversitats, … per això, no tingueu cap dubte que sortiu preparats del col·legi amb les eines vitals necessàries per començar a dibuixar el vostre futur.

Feu el que el cor us digui, confieu sempre en vosaltres i mireu sempre endavant. Ja formeu part de la gran família mercedària i nosaltres tindrem el cor ben obert per acollir-vos, perquè aquesta escola sempre serà la vostra llar.

Molta sort a la vida! I molt bon viatge!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.