93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

BENVINGUDES I BENVINGUTS AL NOU CURS 2022-2023! COMENCEM EL VIATGE!

Benvolguda comunitat educativa, 

  

Comencem aquest nou curs amb les energies plenament renovades i amb la il·lusió de   continuar compartint l’educació dels vostres fills i filles aconseguint, així, un ensenyament de qualitat. 

Obrim les portes del col·legi amb nous reptes, nous projectes i noves propostes. Posarem a l’abast de cadascun dels nostres alumnes les eines necessàries per desenvolupar i potenciar les seves capacitats i habilitats en un entorn segur i saludable, vetllant pel seu benestar emocional. 

Estem fermament compromesos a fer palesa l’essència de la nostra escola mercedària i els valors que la fonamenten: educar en i per a la llibertat, en el respecte, en el diàleg, en la participació, en la cordialitat, en la solidaritat i en la interioritat, amb la finalitat que els i les nostres joves contribueixin a construir una societat millor: més justa, més sostenible i més pacífica. 

Començarem un curs escolar on podrem deixar enrere els temps de pandèmia i recuperar les festes, activitats i reunions obertes a les famílies, així doncs, us animen a participar-hi. 

Volem donar-vos les gràcies, com sempre, per la vostra confiança, el vostre suport i comprensió. Estem a punt per retrobar-nos amb els vostres fills i filles i amb molta il·lusió que el col·legi s’ompli de vivències que ens enriqueixin a tots i totes. 

 

Molt bon curs 2022-2023 a totes i tots!  

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.