93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

COLÒNIES, ESQUIADA, VIATGE FINAL D’ETAPA… UNES VIVÈNCIES INOBLIDABLES!

Enguany hem tingut l’oportunitat de passar amb els vostres fills i filles uns dies de descans, de desconnexió i de gaudi que s’han ben merescut després d’haver treballat tant durant el curs. Ha estat una oportunitat per compartir jocs i rialles, de conèixer nous indrets i de viure aventures que recordaran per sempre. Hem organitzat unes activitats fantàstiques per a l’alumnat de P5, de 2n, de 4t i 6è de primària; i 2n i 4t d’ESO

Els primers a marxar varen ser els nois i noies de 2n d’ESO, quan el mes de març, van baixar esquiant, i alguns rodolant, per les pistes de la Molina i, ara , ja podem dir que són tots uns experts.

A l’abril, els nostres alumnes de 4t d’ESO van realitzat les seves últimes colònies i van descarregar tota l’adrenalina lliscant per les tirolines més altes de França, fent ràfting i baixant pel tobogan més impressionant d’Andorra. De ben segur que no les oblidaran mai…

Després els va tocar el torn als nens i nenes de 2n que van passar-s’ho d’allò més bé a L’Espluga de Francolí fent de pirates intrèpids i acompanyant la Lola Barrabum.

Els nens  i nenes de 4t de primària també passaran aquests dies a Vilar Rural de Sant Hilari  Sacalm per gaudir d’unes activitats fantàstiques i descobrir el plaer de jugar junts, de reforçar els seus vincles i viure la cooperació com mai.

Aquesta setmana han marxat els alumnes de P5 més contents que un gínjol, a fer l’indi a la reserva de Cabrera de Mar. Quines carones de felicitat feien quan els vam acomiadar!

I els alumnes de 6è tancaran la seva etapa de primària a la Molina, i viuran uns dies increïbles fent tot un reguitzell d’activitats com ara: circuit de cordes, tir amb arc, entre d’altres.

Esperem doncs, que hagin gaudit i  gaudeixin de les seves estades i en guardin el record per sempre més!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.