93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

L’AMPA HA GUANYAT EL 3r PREMI INFANTIL DE LA RUA DE CARNESTOLTES DE LA CIUTAT!

La nostra Ampa va participar el dissabte passat  28 de maig en la rua de Carnaval que va recórrer la ciutat.

Més de 150 nenes i nens, pares i mares van omplir els carrers de tentacles de llums i colors, de música, de balls, de somriures i, sobretot, d’il·lusió. I és que han estat molts caps de setmana treballant sense parar per estar a punt per aquest dia.

Finalment, la comparsa “MERCEPOPS: AMB TRES CORS PER POP, BATECS NON STOP” va guanyar el 3r Premi Infantil. Una gran sorpresa que va fer esclatar d’alegria els cors dels nostres pops!

Moltíssimes felicitats a totes i a tots els participants! Però el millor premi, sens dubte, és haver compartit junts aquesta experiència inoblidable. Enhorabona!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.