93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

CARTA INICI DE CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, desitgem que hagueu gaudit d’uns dies de descans durant aquest estiu i que us trobeu bé de salut.

Els membres de la comunitat educativa volem donar-vos la benvinguda al curs escolar 2021-2022 que s’inicia el proper 13 de setembre.

Comencem aquest nou curs amb les energies plenament renovades i amb la il·lusió de continuar compartint l’educació dels vostres fills i filles aconseguint, així, un ensenyament de qualitat.

Obrim les portes del col·legi amb nous reptes, nous projectes i noves propostes. Posarem a l’abast de cadascun dels nostres alumnes les eines necessàries per desenvolupar i potenciar les seves capacitats i habilitats en un entorn segur i saludable vetllant pel seu benestar emocional.

Estem fermament compromesos a fer palesa l’essència de la nostra escola mercedària i els valors que la fonamenten: educar en i per a la llibertat, en el respecte, en el diàleg, en la participació, en la cordialitat, en la solidaritat i en la interioritat, amb la finalitat que els i les nostres joves contribueixin a construir una societat millor: més justa, més sostenible i més pacífica.

Començarem un curs escolar que tornarà a ser singular i, un cop més, us demanarem la vostra col·laboració, la responsabilitat i la rigorositat en el compliment de les normes de prevenció i seguretat en el marc de la pandèmia Covid-19. Amb la voluntat i l’esforç de totes i tots segur que ho aconseguirem.

Per a finalitzar us animen a participar en totes aquelles activitats que anirem proposant al llarg del curs i volem donar-vos les gràcies, com sempre, per la vostra confiança, el vostre suport i la vostra comprensió, que ens han animat sempre a continuar endavant.

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb els vostres fills i filles i que el col·legi s’ompli de passes, de paraules, de rialles, … de vida!

Rebeu les nostres salutacions més cordials i molt bon inici de curs!

La Direcció

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.