93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

FEM 143 ANYS DE BATECS MERCEDARIS!

Un any més ens retrobem amb la festa de la nostra patrona, la Mare de Déu de la Mercè. El dia 24 de setembre representa per a nosaltres la inauguració oficial del curs, que té la voluntat i el desig d’educar el nostre alumnat en la llibertat, el compromís, el servei i el respecte a la dignitat de la persona, com ho van fer Lutgarda Mas i Mateu, fundadora de les Religioses Mercedàries, Sant Pere Nolasc i Santa Maria de Cervelló.

És un dia molt especial, ple d’activitats per a tota la comunitat educativa:

  • Les nenes i els nens d’Infantil i Primària oferiran una flor a la Mare de Déu de la nostra capella; per grups faran tallers, murals, petites teatralitzacions, gimcanes, balls, pel·lícules,…

  • Els i les joves de Secundària aniran a la Catedral on celebraran l’Eucaristia, oficiada pel mossèn Josep Maria Domingo, rector de la Parròquia de Sant Llorenç; també realitzaran dinàmiques de reflexió entorn els esclavatges del S.XXI.

  • L’Ampa, les famílies, els docents jubilats i els exalumnes estan convidats a participar en la celebració de la Missa i compartir tots plegats aquest dia de joia.

De ben segur que gaudirem i celebrarem que la nostra Mare de Déu de la Mercè està sempre al nostre costat.

Bona festa de la Mercè!

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.