93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

JA SOM AQUÍ ELS NENS I NENES DE P3… COMENÇA LA NOSTRA AVENTURA!

Comença un nou curs, amb alegria, energia renovada i moltes ganes de compartir tots plegats aquesta nova etapa!

Rebem un altre any als més petits de l’escola: l’alumnat de P3. Durant les primeres setmanes, els nens i nenes s’han adaptat a molts canvis: companys i companyes, mestres, espais, rutines… Molts d’aquests infants expressen aquests canvis amb el plor, fet que és normal, ja que els permet desfogar-se de la inquietud i tristesa que els pot provocar la nova situació. Però aquest plor s’esvaeix, ja que després es diverteixen molt aprenent i jugant a l’aula amb els seus companys i els seus mestres!

Quinze dies després, les dues classes de P3 s’han adaptat molt bé a l’escola! Veiem com ja segueixen les rutines d’aula: penjant la motxilla al seu penjador, desitjant-se un bon dia, jugant i cantant tots plegats, esmorzant, corrent pel pati… i sempre amb un somriure!

Els infants de P3 ja estan preparats per a gaudir de totes les aventures del curs! 

P3A

P3B

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.