93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

EL COL·LEGI MARE DE DÉU DE LA MERCÈ DE SANT FELIU DE LLOBREGAT ES CONVERTEIX EN CENTER EDUCATIONAL PARTNER DE CAMBRIDGE.

El 14 de juny de 2021, el Col·legi Mare de Déu de la Mercè signà l’acord Cambridge Educational Partner, que garanteix l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès. D’aquesta manera, el nostre col·legi s’uneix al selecte grup de Partners a Espanya.

Aquest programa constitueix un projecte pedagògic únic que impulsa el desenvolupament de la competència emocional a través de l’assignatura de Llengua Anglesa, equipant l’ alumnat amb destreses que els seran d’utilitat la resta de les seves vides. A més, afavoreix la formació del professorat mitjançant un pla personalitzat en àrees de diversa índole, i assessora les famílies per mitjà d’activitats lúdiques i suggeriments per al seguiment dels seus fills i filles en la preparació de les proves oficials de Cambridge.

L’aliança entre les dues institucions es basa en principis i objectius educatius compartits. En primer lloc, en el desenvolupament personal i acadèmic de l’alumnat, el seu benestar emocional i, per descomptat, l’excel·lència en l’aprenentatge i maneig de la llengua anglesa; en segon lloc, en el desenvolupament i formació continuada del professorat d’anglès perquè incrementa la seva motivació i satisfacció com a docents i contribueix directament a la millora de competències i resultats de l’ alumnat; i, finalment, en la garantia de qualitat i excel·lència educativa que Cambridge i el Col·legi Mare de Déu de la Mercè avalen amb aquesta aliança.

Amb aquesta iniciativa el col·legi aposta fermament per a la millora qualitativa en l’ensenyament de la llengua anglesa i estem convençuts que el projecte serà tot un èxit. Enhorabona a tota comunitat educativa!

Què és Cambridge Educational Partner?

Beneficis de Cambridge Educational Partner

Els col·legis de la Fundació Educativa la Mercè (FEM) es defineixen com a centres innovadors, transformadors i en constant actualització.

La nostra missió atén la formació i la millora continuada a partir de l’acompanyament de l’alumnat, fomentat en els eixos del nostre Model Pedagògic: treball competencial, atenció a la diversitat, plurilingüisme, noves metodologies, ús de les TIC, benestar emocional, col·laboració amb altres centres i institucions, relació família-escola i innovació educativa. És un model que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.

El desenvolupament diari del model pedagògic a les aules vol ser la nostra projecció social basada en la humilitat però amb la ferma contribució al creixement de les persones, ciutadans i ciutadanes futurs, i a la millora de la societat.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.