93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

CELEBREM 144 ANYS DE BATECS MERCEDARIS!

Ja s’apropa el 24 de setembre. Una data sempre especial per a nosaltres i que representa la festa d’inici de curs. És el dia de la nostra patrona, la Mare de Déu de la Mercè, i de tota la família mercedària de la que formen part com a comunitat educativa de la FEM (Fundació Educativa la Mercè) i com a continuadors de la tasca  que fa 144 anys van començar, a Sant Feliu de Llobregat, les Religioses Mercedàries de Sant Gervasi, encapçalades per la religiosa Rita Parellada.

La celebració va començar dilluns recordant la festa de Santa Maria de Cervelló, la primera mercedària i culminarà el divendres 23  amb una jornada festiva, que tindrà com actes centrals: l’ofrena floral a la Mare de Déu de la Mercè a càrrec dels alumnes d’Infantil i Primària, l’Eucaristia d’acció de gràcies a la parròquia, i el pregó de la Mercè que llegirem al pati davant de tot l’alumnat del Col·legi.

A més, durant el dia es duran a terme dinàmiques relacionades amb el carisma de la Mercè: es parlarà de la seva història, dels fundadors, de Lutgarda Mas i Mateu, s’organitzaran gimcanes per als més petits  i debats sobre l’esclavitud moderna per als grans. Però, sobretot,  ens sentirem comunitat i col·legi mercedari.

Bona festa de la Mare de Déu de la Mercè!

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.