93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

93 666 10 79

Verge de la Mercè 16

08980 Sant Feliu de Llobregrat

FEM Actualitat

CLOENDA I SETMANA DE LES HUMANITATS

Divendres passat vàrem cloure la I Setmana de les Humanitats amb la xerrada dels representants de la Creu Roja a Sant Feliu de Llobregat. Ens van explicar els orígens i objectius d’aquesta ONG així com la tasca que en aquests moments estan duent a terme en el conflicte d’Ucraïna. Va ser molt interessant i enriquidor. Al final de les xerrades els alumnes responsables del Servei Comunitari “Berenar Solidari, FEM amb Ucraïna” van lliurar un xec simbòlic amb la quantitat recollida de 1.615€.

Ha estat una setmana farcida de treball i reflexió sobre l’ODS 10 “Reducció de les desigualtats”.

El col·legi Mare de Déu de la Mercè es defineix com un centre innovador, transformador i en constant actualització.
La nostra missió és atendre la formació integral de l’alumnat, fomentada en els següents eixos: educació en valors, atenció a la diversitat, plurilingüisme, metodologies competencials, benestar emocional, col·laboració amb l’entorn i relació família-escola. És un model de qualitat que es basa en la plena confiança i el compromís del professorat, les famílies i l’alumnat.
El desenvolupament de la nostra proposta educativa contribueix al creixement de les persones per a la construcció d’una societat més justa, inclusiva i sostenible.


Per a més informació:

C/ Verge de la Mercè, 16
08980 Sant Feliu de Llobregrat
93 666 10 79
secretaria@santfeliu.femlamerce.cat
www.lamercesantfeliu.cat

Comments are closed.